Cos chícharos fixen a primeira crema de chícharos da miña vida, e cun dos botes de amoras fixen un biscoito do típico biscoito de iogur de toda a vida... pero no canto do azucre usei panela, e en troques de 3 medidas usei 2... e sabía a pan. Non había doce por lado ningún.
Así que aproveitando o drama e máis o fallo culinario, ocorréuseme facer un xarope de froitos do bosque, pedinlle consello a Marona, pero á hora de poñerme a facer a marmelada pareceume moito azucre (3/4), así que botei a ollo algo máis da metade do que ela me dixera, e logo ademáis engadínlle auga, tamén a ollo.
Foi o complemento perfeto ó pequeno drama doméstico e ó fallo culinario.
Cando collín de novo o meu 50mm a semana pasada namoreime de novo do seu bokeh... e esquecera por que deixara de usalo. Agora ó ver as fotos no ordenador lembreino de novo: maldito front-focus! É tan molesto! Irritante! Frustrante! :(
Encántame cando boto o cacau no leite e vai caendo e mesturándose pouco a pouco e formando estas paisaxes na superficie.
Cando collín de novo o meu 50mm a semana pasada namoreime de novo do seu bokeh... e esquecera por que deixara de usalo. Agora ó ver as fotos no ordenador lembreino de novo: maldito front-focus! É tan molesto! Irritante! Frustrante! :(
Encántame cando boto o cacau no leite e vai caendo e mesturándose pouco a pouco e formando estas paisaxes na superficie.
Oye, pues muy buena pinta :-) este verano quiero hacer mermeladas, lo intentaré con menos azúcar, como la tuya.
ResponderEliminar